ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ BAŞLADI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin aşağıda yer alan formları eksiksiz olarak doldurmaları ve okulumuz personellerine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Bilginize...

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı için:

Okulumuzda sabah yarım gün, öğleden sonra yarım gün olmak üzere 2 farklı grupta Eğitim-Öğretim hizmeti verilmektedir.

Sabah gruplarımız: 07.30-12.30

Öğle gruplarımız: 12.30-17.30 saatleri arasında Eğitim-Öğretim hizmeti vermektedir. İlk dönem sabah grubu olan öğrencimiz, ikinci dönem öğle;

ilk dönem öğle grubu olan öğrencimiz ikinci dönem sabah grubu olacaktır.

Okulumuz MEB bünyesinde açılmış olan bağımsız bir anaokuludur. Bu nedenle resmi tatil, ara tatil gibi zaman dilimlerinde kapalıdır.

Okulumuzun içeriğini ve sınıflarımızı güncel olarak okul sitemizde yer alan ''Galeri'' sekmesi altındaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

Aşağıda yer alan evrakları çıktı alıp eksiksiz doldurarak okul personeline elden teslim ediniz.

1-  Aday Kayıt Formu

2- Öğrenci Tanıma Formu